Zobna pasta z meto in žajbljem

8,80

Ni na zalogi

PASTA ZA ZOBE Z NARAVNIM ZEOLITOM

Pasta za zobe z zeolitom ima okus naravne mete in žajblja. Je popolnoma naravnih sestavin in je namenjena za vsakodnevno pranje zob, namenjena vsem  uporabnikom. Pasta NE vsebuje fluoridov, umetnih barvil in arom ali sredstev za penjenje.

Ni na zalogi

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Naravni aktiviran zeolit je osnovna komponenta te paste za zobe, saj so mnoge raziskave potrdile pozitivne efekte zeolita pri negi in ohranjanju zdravja zob, dlesni in ustne votline.

Eterično olje žajblja z izrednim antiseptičnim in protivnetnim delovanjem zmanjšuje možnost nastanka kariesa in vnetja dlesni. Pasta vsebuje tudi kafro, cineol, tujon, tanin. Tanini vplivajo na zmanjšanje izločanja sline, ki največkrat nastane pri vnetju dlesni.

Etersko olje mete vsebuje mentol, ki osvežuje dah, blago hladi in zato zmanjšuje vnetje zobnih žepkov. Vsebuje tudi antibakterijske lastnosti.

Pozitivni efekti paste za zobe z zeolitom se odražajo na zmanjšanju oblog na zobeh, odstranjevanju zobna kamna, preprečevanju širjenja paradentoze, ustavljanju krvavenja dlesni, in nastajanju glivičnih in bakterijskih bolezni. Pozitivne učinke lahko opazite že po 15-ih dneh redne uporabe dvakrat do trikrat dnevno, saj se vam bodo zobje bolj svetili, krvavenje dlesni pa se bo postopoma zmanjševalo.

Uporaba:

Zeo-medic pasta za zobe z zeolitom se uporablja enako kot ostale zobne paste.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.