Znanstvene študije o Zeolitu

Dr. Christian Knapitsch, specialist fizikalne medicine in rehabilitacije in prof Mag . Zigfrid Schmolzer, športni znanstvenik : študija v kateri je sodelovalo 24 tekmovalcev je pokazala senzacionalne rezultate : zeolit ima edinstvenu sposobnost zmanjševanja koncentracije laktatov. Po opravi testov laktata pri športnikih, ki so sodelovali pri študiji so ugotovili, da je skupina, ki je je jemala zeolit klinoptilolit, znatno izboljšala svoje rezultate, z znatno nižjim nivojem laktatov napram drugi skupini, ki tega ni jemala. To potrjuje, da kontinuirana uporaba aktiviranega zeolita izboljšuje rezultate in dosežke športnikov pri merjenju njihovih končnih zmogljivosti.

Primarij dr. Volfgang Thoma, iz privatne klinike v Villachu : Testi so opravljeni na nekaj sto primerih. Glavna komponenta je aktiviran zeolitni klinoptilolit, ki ima izredno sposobnost  zmanjšanja protih radikalov, s čim pa se dejansko krepi imunski sistem, kar pa je še posebej opazno pri individualnih športnikih, ki tako zmorejo lažje premagovati meje nemogočega.

Mag. Zigfrid Schmolzer, športni znanstvenik: Rezultati raziskav so bili prepričljivi. Jaz osebno še nisam slišal za produkt, ki tako pozitivno reagira v telesu kot aktivirani zeolit.